maandag 4 oktober 2010

Werelddierendag

 Vandaag hadden we nieuwe bewoners in onze klas. Omdat het dierendag is heeft de juf 2 gasten uitgenodigd. Ethan nam zijn hamster Max mee naar school. Hij verstopte zich de hele dag in zijn huisje, nochtans maken de lieve kindjes van 4B nooit lawaai...

Victor nam zijn gekko, Joeki, mee. Een gekko is een salamander. Joeki is een heel mooi diertje. Het is een nachtdier. Hij leeft thuis in een terrarium en eet sprinkhanen en muizen. Wist je dat een gekko zijn staart kan afwerpen als iemand er wil aankomen. Er groeit dan een nieuwe staart weer aan.


De andere kinderen van de klas hadden een foto van hun huisdier meegenomen en vertelden uitvoerig over hun lievelingsdier. Wat hadden ze veel te vertellen... In de namiddag werden we in 6 groepen verdeeld en werkten we in groepjes rond dierenopdrachten. Om de 10 minuten moesten we doorschuiven naar de volgende opdracht. Het werd een heel fijne en leerrijke dierennamiddag! Iedereen had goede voornemens om vandaag nog goed voor zijn huisdier te zorgen. Julie ging haar konijn een nieuw trucje leren. Benieuwd of haar dat gelukt is... Kian zou een nieuw hok kopen voor zijn konijn. Enkele anderen gingen het hok van hun huisdier helemaal schoon maken. Beloftes waargemaakt??? Ethan ging vandaag, speciaal voor dierendag, zijn hamster mooie kleedjes aandoen. Spijtig dat we daarvan geen foto konden nemen... ;-)
Nog een fijne dierendag, lieve huisdiertjes!




7 opmerkingen:

Anoniem zei

IK VOND OHET HEEL LEUK EN IK HOOP DAT WE HET NOG EEN KEER DOEN JULIE

Anoniem zei

IK VOND OHET HEEL LEUK EN IK HOOP DAT WE HET NOG EEN KEER DOEN JULIE

Anoniem zei

spijtig ik kon mijn gekko niet vast paken in de klas maar het kan geen kwaad hoor




victor

hunter-victor1-2 zei

neen ik heb mijn wachtwoord van mijn google acount vergeten pot vol kofie mm dot is meschien lekker een kofie

hunter-victor1-2 zei

oeps ik was online sori hoor!

Anoniem zei

I hope you will keep updating your content constantly as you have one dedicated reader here.

cheap nolvadex

Anoniem zei

waarom keek victor zo boos?